
Kalbasstaart mat Vanillsglace
Den Backofen auf 180 °C vorheizen. Eine Tortenform mit dem Mürbeteig auslegen, mit einem Backpapier bedecken und mit getrockneten Hülsenfrüchten oder Blindbackkugeln aus Keramik beschweren. …
Den Backofen auf 180 °C vorheizen. Eine Tortenform mit dem Mürbeteig auslegen, mit einem Backpapier bedecken und mit getrockneten Hülsenfrüchten oder Blindbackkugeln aus Keramik beschweren. …
Virbereedungs- a Kachzäit: 45 Minutten
Den Spargel putzen und das Holzige abschneiden. Den Fenchel in Scheiben schneiden und zwar so, dass diese nicht in lose …
De Geessefrëschkéis mam Botter, de kleng geschniddenen Ënnen a Schallotten, dem gemuelene Knuewelek an de Kraider gutt mëschen, mat Salz a Peffer wierzen, an e Sprëtzbeidel fëllen a kal stellen. …
Virbereedungs- a Kachzäit: 60 Minutten
Die Kartoffeln schälen, in grobe Würfel schneiden und 25 Minuten in gesalzenem Wasser kochen. In dieser Zeit die Milch mit …
Die zuvor gewürzten Schweinebäckchen schmoren (in einem Schmortopf während 2 Stunden). Die Zwiebel in der Butter anschwitzen, bis sie eine schöne Farbe hat, …
2,5 l Waasser an engem Dëppen zum Kache bréngen. An der Tëschenzäit déi geschielte réi Grompere mat enger Rapp an eng Schossel rappen. …
De roude Kabes ganz reng schneiden, d’Ënnen och an dënn Scheiwe schneiden, a béides dann am waarme Schmalz ubroden a mat Salz, Peffer a Kanéil wierzen. …
D'Fleesch an en Dëppe mat kalem Waasser leeën a kachen. Dat geronnent Eewäiss ofschaimen. Dat geschniddent Geméis a Gewürzer derbäiginn a brutschele loossen. Ca. 70 – 95 Min. jee no der Gréisst vum Stéck Fleesch goe loossen. …
mat Jus, Geméis aus dem Uewen a Püree aus Gromperen an Ierbessen
Schwéngsfilet an Ham gewéckelt
De Schwéngsfilet bei grousser Hëtzt kuerz ubroden. Mat Salz a Peffer wierzen an ofkille loossen.
D’Scheiwen Ham …
mat grénger Zalot
Grompere schielen, wäschen an a graff Stécker schneiden. A Salzwaasser zougedeckt 20-25 Min. kachen. Ofschëdden a bei ganz niddreger Hëtzt …
De Geessekéis (125 g Geessekéisdaleren) an de Speck (4 Tranchen) wéckelen an an enger gliddeger Pan am Olivenueleg vun zwou Säiten ubroden. Duerno e bëssen Hunneg …
Eng Taarteform mat dem Deeg (1 Packung Blieder- oder Mierfdeeg) ausleeën. Ram (125 ml), frësche Geessekéis (180 g, pikant), gerappte Geessekéis (75 g), 3 Eeër, Zitrouneschuel (1 TL) a Moschter …
Ministère fir Landwirtschaft, Wäibau a ländlech Entwécklung
1, rue de la Congrégation
L – 1352 Luxemburg
(+352) 247-82500
© 2021 Regional & Saisonal – All Rechter virbehalen
Rechtlech Hiweiser | Informatiounen iwwert den Internetsite | Accessibilitéitserklärung
Cookie | Durée | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |